10/19/2009

Jornada 4

F.C.PRADENC 1 – C.E.MOIÀ 5

Primera part nefasta pel conjunt local. En la primera arribada al minut 3 el Moià obra el 0 a 1. El cap de poc la rapidesa dels seus homes d’atac cau el segon gol. El Moià va sortir amb molta rapidesa i el Pradenc no va saber aturar-ho. El minut 20 ja perdíem per 3 a 0. Cap al final de la primera part cau el 4, sentenciant el partit. El Pradenc només va crear perill en un xut d’ Edu des de molt lluny però que portava molta intensió. El minut 42 d’una centrada per banda dreta Roger remata fent el 1 a 4, fent un bon gol que només servia per maquillar el resultat tant abultat. A la segona part el Pradenc posa més ganes, amb l’entrada de gent fresca permet moure més bé la pilota i amb rapidesa, triangulant jugades rapides. A la segona part amb un contraatac molt ràpid visitant el Moià fa el 1 a 5 final. A la segona en destaquem que l’equip ha jugat bé, en alguns minuts, però ha faltat més convicció, més ganes i més lluita. Un cop molt dur per un equip que no ha començat bé la lliga. En general i veien els 4 partits necessitem millorar en aquests aspectes. Esperem que es passi pagina d’aquest resultat i l’equip agafi forces pel pròxim partit.

Alineació: Ballabriga, Catot, Rocky, Roger, Teli, Edu, Tesghiti, Pep Vall,Boix, Dani i Castanyé. També: Muns, Basagaña, Ramon Soler i Ivan.