10/19/2009

Jornada 6

F.C.PRADENC 5 – LA GLEVA 0

Primera victòria de la temporada. A més davant l’afició i amb un bon grapat de gols. El Pradenc ha sortit molt fort, necessitava puntuar per agafar la moral. Al minut 1 hi va haver una doble ocasió, primer Dani que xuta al porter i desprès Castanyé la tira al pal. Amb l’avís la Gleva es posa les piles i fa que es vegi una bona primera part, amb intensitat, ganes pels dos equips i ocasions per tothom. El Pradenc es qui més intenta jugar la pilota, però la Gleva busca la rapidesa per arribar a d’alt i definir. Edu Vila obre el marcador obrint el 1 a 0 amb un gol que passa pel mig de molts jugadors i fa que els locals es relaxin una mica.La Gleva creava perill penjant pilota compromeses a l’àrea de Ballabriga que va estar molt concentrat i va poder agafar aquestes pilotes que anaven amb molt de perill. El minut 40 arriba la jugada polèmica. Una enganxada entre dos jugadors, fa que hi hagués la discussió entre els dos equips, però a destacar que el porter de la Gleva se’n va a buscar fullon amb un dels jugadors. L’àrbitre amb molts nervis i poca autoritat ensenya vermella al davanter del Pradenc, la grada demana l’expulsió del porter visitant i així que posa el mateix règim a banda i banda i expulsa al porter. Els dos equips amb 10, el Pradenc encara té temps de disposar d’una ocasió molt clara. A la represa hi ha 3 canvis molt importants, a destacar el de BOIX. En una jugada per banda dreta, Solà amb la seva rapidesa se’n va emportant-se els rebots cap a banda esquerra i la dona a Toni i aquest fa l’assistència a BOIX que marxa el segon gol. Al cap de poc Boix marca el tercer. En una jugada de Pep Vall molt bona deixa en bandeja perquè BOIX marqui el quart gol que significava el hattrick per ell. El 5è i definitiu va arribar per banda esquerra obra de Tesghiti on va estar un dels jugadors que va crear més ocasions i que ja li tocava la recompensa de marcar. La defensa del Pradenc va estar molt ven col·locada i es va mostrar molt sèrie. S’han vist coses bones, sobretot els 5 gols, però l’equip ha de progressar en tots els sentits que ha de tenir un equip de futbol.

Alineació: Ballabriga, Catot, Solà, Roger, Vila, Edu, Ivan Noguera, Ramon Soler, Dani, Tesghiti i Castanyé. També: Boix, Pep Vall, Crespo, Muns i Teli.