9/17/2009

Jornada 1

F.C.PRADENC 0 – C.F.TORELLÓ 3

Derrota clara del Pradenc davant d’un Torelló més efectiu i amb més idea. Inici del partit amb els dos equips ven col·locats al camp, és el Pradenc qui arriba a porteria contraria però sense massa encert. Més tard és el Torelló qui comença a trobar-se còmode el camp. Marca el primer gol en una jugada sense massa sort ja que el gol és en pròpia porteria. El cap d’un minut una jugada semblant la materialitza el Torelló fent el 0 a 2. El gol fa que el Torelló tingui una mica de tranquil·litat i passi a fer un futbol pràctic. En canvi el Pradenc necessita estirar-se i obrir-se per mirar de remuntar. Al final de la primera part arriba el tercer gol visitant. A la segona part el Torelló es limita a defensar i estat ven col·locat esperant algun contraatac, i el Pradenc intenta trenar jugades però sense finalització a porteria. Els dos equips els queda molt per trobar el seu joc definitiu i esperar que el Pradenc es recuperi de la primera derrota.

Alineació: Canal, Catot, Roki, Solà, Vila, Isaac, Edu, Ramon Soler, Dani, Boix i Castanyé. També: Tesghiti, Muns, Pep Vall, Teli, Josep Peraire.