9/23/2009

Jornada 2

C.F.SANT FELIU DE CODINES 2 - F.C.PRADENC 1

Partit sense un clar dominador. El principi es va veure dos equips ven col·locats al camp, i un respecte entre els dos equips. El Pradenc va ser qui va començar a tocar la pilota des de darrere. Cap al minut 11 una jugada individual de Ramon Soler va obrir el 0 a 1. El Pradenc va tenir alguna ocasió més. A partir d’aquí els locals no es complicaven i van començar a buscar el 9 i homes que entressin de segona línia. En una falta al mig del camp va ser transformada amb un potentíssim xut que va agafar el porter descol·locat. Al cap de 5 minuts el Sant Feliu marca el segon. Cap a les acaballes de la primera part no en podem dir gran cosa perquè els dos equips no van oferir massa bon futbol. A la segona part en destaquem que el partit es va controlar a la zona mitja, el Sant Feliu va sortit fort però va ser el Pradenc qui va anar a buscar l’empat. D’aquí a estirar-se i trencar-se el partit i haver-hi contraatacs. Van arribar ocasions clares pels dos equips que els porters i defenses van aturar. En mig d’una gran pluja es va arribar al final del partit. El Sant Feliu va acabar amb 9 jugadors degut a l’expulsió de dos jugadors.

Alineació: Canal, Catot, Roki, Solà, Vila, Isaac, Edu, Ramon Soler, Pep Vall, Tesghiti i Castanyé. També: Boix, Muns, Teli i Dani.